Cautare

18277 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012" (3.43 secunde)
Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) va suplimenta cu 30.000 numarul de tichete din Programul "Rabla" 2012, a anuntat ieri ministrul Rovana Plumb. Primele 15.000 de tichete au o valoare totala de 57 de milioane de lei si vor putea fi utilizate dupa 1 iulie.
Productia ramurii agricole a scazut cu 21,9% comparativ cu anul precedent Institutul National de Statistica face cunoscuta aparitia lucrarii "Valoarea productiei ramurii agricole in anul 2012, pe produse si grupe de produse".
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
EURO 2012:
JOCURILE OLIMPICE LONDRA 2012, se afla in cea de-a patra zi de desfasurare, iar SCRIMA este sportul caruia GOOGLE ii dedica astazi un logo special. La LONDRA 2012, lotul de SCRIMA al Romaniei este compus din opt sportivi:
Pe 26 mai 2000, ora 16.00, a inceput sa emita Europa FM, primul post de radio national privat din tara. ... Viata s-a schimbat", au fost cuvintele rostite de George Zafiu.
Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru urmatoarele doua saptamani.
Se spune ca in aceasta saptamana parlamentarii vor decide daca il vor mai suspenda ori ba pe presedintele Traian Basescu. Ceea ce parea la un moment dat irevocabil, a devenit deodata discutabil, din cauza anuntului-soc privind o posibila demisie a presedintelui imediat dupa votarea suspendarii.
FARCAS) Foarte recent, dupa aproape 40 de ani, un fost pilot militar s-a decis sa rupa tacerea care i-a fost impusa, relatand agentiei "The Huffington Post" intalnirea OZN prin care a trecut. Capitanul Larry Jividen pilota pe 6 februarie 1975 un T-39D Sabreliner, avion militar de instruire si utilitar.
Patinoarul Mihai Flamaropol va gazdui sambata aceasta cea de-a patra editie a spectacolului Kings On Ice, care ii va aduce la Bucuresti pe cativa dintre cei mai buni patinatori ai lumii, alaturi de campionul olimpic Evgeni Plushenko si violonistul Edvin Marton.
Liga 1, etapa a 7-a: Program si televizari Liga 1 revine dupa trei saptamani de pauza cu etapa a VII-a care se va desfasura ȋn perioada 13 septembrie si 16 septembrie. Liga 1, etapa a 7-a:
Temporar, Facebook si Instagram nu au functionat la parametri normali.
Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu Asociatia CineCultura invita spectatorii de toate varstele la o noua serie de filme ce vor fi prezentate in cadrul Caravanei filmului romanesc -Cartea si filmul.
Cea de a XXVI-a editie a Festivalului International de Folclor HORA MARE, eveniment folcloric desfasurat sub egida CIOFF - Consiliul International de Organizare a Festivalurilor Folclorice si Arta Traditionala - partener al UNESCO, reuneste pe scena din parcul Dumbrava de pe malul Borcei, timp de 5 zile, ansambluri folclorice din mai multe tari si din Romania.
IRINA BAIANT si ORCHESTRA METROPOLITANA BUCURESTI la Gradina de Vara HERASTRAU Dirijor: ... Va fi o seara de vara de neuitat, rupta dintr-o fila de poveste, spune Irina Baiant, soprana.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac:
Nu trebuie sa negam posibilitatea ca alegerile anticipate sa fie o alternativa "Nu luam decizii cu ochii pe sondaje" (Autor: ... UDMR nu mai vorbeste pe o singura voce in privinta alegerilor. De fapt, pentru ce formula pledeaza UDMR?
Vremea de Paste. Prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, pe regiuni Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, interval care include si ziua de Paste.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • Presedintele Traian Basescu participa azi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European.
Agentiile de presa informeaza:
google-analytics.com